Raluca Fratila

Raluca Andreea Frăţilă este o copilă de 16 ani din comuna Filipeştii de Târg, judeţul Prahova, care a fost diagnosticată cu tumoră ovariană. În nici două luni, cancerul a evoluat galopant, producând metastază.

ralucaAcum, viaţa Ralucăi este în pericol iminent. Singura ei şansă este să ajungă la Viena, acolo unde medicii vor încerca să facă tot posibilul pentru ea. Deşi suma necesară nu este una mare, Raluca şi familia ei nu au posibilitatea de a o acoperi. Sunt necesari bani pentru transport, spitalizare, analize, o eventuală operaţie, tratamentul chimioterapic pe care l-a început deja aici în ţară, cât şi pentru oricare investigaţie pe care medicii o vor considera utilă.
O sumă pentru care putem contribui cu toţii prin propriile resurse sau printr-un ajutor dat în a face cunoscut acest caz celor care deţin mijloace financiare mai mari.Vă rugăm să vă gândiţi o secundă ce aţi face dumneavoastră dacă propriul copil s-ar afla in situaţia Ralucăi şi ar fi condamnat din start la moarte pentru că, dumneavoastră ca părinte, nu aţi avea posibilitatea să o ajutaţi sa facă tot posibilul să trăiască.
Ştim şi am văzut că, dincolo de multă nepăsare sau insensibilitate, sunt şi mulţi români cu suflet mare care vor să ajute şi care nu rămân indiferenţi la astfel de tragedii. Deja au apărut astfel de oameni extraordinari care au răspuns apelului nostru şi care doresc să o ajute pe Raluca.
Haideţi să nu condamnăm o viaţă de-abia începută şi prin tot ceea ce putem să o ajutăm pe Raluca.
Cele expuse se poate dovedi cu acte medicale pe care le ataşăm demersului, cât şi prin posibilitatea de a lua legătura cu părinţii Ralucăi.
Pentru oricine doreşte să doneze pentru Raluca, s-a deschis contul în LEI RO12RZBR0000060015155263, Filiala Raiffeisen Bank Ploieşti, cu specificaţia “Pentru Raluca!”
Date de contact:
Ciprian Manolache, reprezentantul Fundaţiei Împreună pentru Şansa Ta

Tel. 0730.154.495

Vă mulţumim!

http://www.ziarul-prahovean.ro/apel-umanitar-la-16-ani-raluca-sufera-de-cancer-ovarian/

http://adevarul.ro/locale/ploiesti/ajutati-o-raluca-tanara-diagnosticata-cancer-ovarian-16-ani-1_50b3ad827c42d5a663a47606/index.html

http://www.observatorulph.ro/social/salvati-viata-unei-tinere-de-16-ani-bolnava-de-cancer

http://adevarul.ro/locale/ploiesti/ajutati-o-raluca-tanara-diagnosticata-cancer-ovarian-16-ani-1_50b3ad827c42d5a663a47606/index.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s