Împreună pentru Spitalul Judetean de Urgenţă Ploieşti!

Anual, peste 50.000 de pacienţi sunt trataţi în Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Cel mai mare spital judetețean din România nu dispune, însă, de fonduri suficiente pentru a-și îndeplini această misiune. Astfel, din cauza subfinantarii, bolnavii sunt obligaţi de multe ori să-şi cumpere materialele sanitare şi medicamentele necesare tratării afecţiunilor.
Condiţiile de cazare oferite pacienţilor sunt si ele mult sub standardele unei ţări membre a Uniunii Europene, în ciuda cotizaţiilor de-o viaţă ale acestora la sistemul public de sănătate. Totodată, din cauza numărului insuficient de medici şi asistenţi, la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului, singura din Prahova, pacienții sunt nevoiţi să aştepte cu orele realizarea actului medical.
Este timpul să punem capăt acestei situații! Este timpul să luăm atitudine! Este timpul să salvăm Spitalul Județean de Urgență din Ploiești!
Ne adresăm autorităților județene și centrale, parlamentarilor prahoveni, companiilor mari care își desfășoară activitatea în Prahova, tututor celor care pot contribui cu fonduri și materiale la transformarea spitalului județean într-o unitate medicală capabilă să ofere condiții decente de spitalizare pacienților internați aici: Alăturați-vă demersului nostru, asigurând Spitalului Județean banii și condițiile de care are nevoie pentru a-si respecta menirea. Contribuind la dotarea spitalului cu aparatura necesară, suplimentarea personalului și îmbunătățirea condițiilor de cazare, asigurând climatul necesar unui act medical de calitate, contribuiți în mod direct la salvarea unor vieți! Cu cât acționăm mai repede, cu atât vom salva mai multe! Cu cât suntem mai hotărâți, cu atât avem mai multe șanse să reușim. Cu cât suntem mai mulți, avem și mai multe speranțe într-o schimbare! ÎMPREUNĂ PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN!

Semneaza mai jos petitia:

http://www.petitieonline.ro/petitie/44901146/semneaza

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s