Bianca Florescu are nevoie de ajutorul nostru!

umanitar-bianca-florescu-are-nevoie-de-ajutorul-nostruBianca Florescu are 22 de ani, dar din pacate viata ei atarna de un fir de ata. De o luna este in coma, la sectia de terapie intensiva a Spitalului Elias! Drama tinerei este absolut cutremuratoare! Bianca a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost implicata intr-un accident de circulatie.

Satena a fost adusa la Terapie Intensiva in coma profunda, a fost intubata si conectata la un aparat care o ajuta sa respire. Primul verdic al medicilor a fost infiorator: tinerei nu i s-au dat sanse de supravietuire. Dar o minune a facut ca dupa o luna fata sa poata respira fara ajutorul aparatelor, asta dupa ce doctorii au fixat un tub in gatul ei.

Din pacate in spitalele din Romania nu exista aparatura necesara ca sa o puna pe picioare pe Bianca. Asa ca parintii si prieteni tinerei au inceput sa caute fonduri ca sa o trimita la o clinica din Germania. Fata are nevoie de 51.000 de euro din care 30.000 avansul care trebuie platit urgent.

Plecarea Biancai in Germania ar fi trebuit sa aiba loc astazi, dar prietenii, colegii si familia nu au reusit sa stranga aceasta suma. Pana acum in contul fetei sunt doar 15.000 euro! De aceea apelam la ajutorul vostru. Bianca merita o sansa la viata! Cei care o pot ajuta sunt rugati sa doneze in conturile afisate pe ecran.

Pentru donatii in EURO

RO34 RNCB 0481  0583 1728 0001 ~ pe numele Ovidiu Florescu

Pentru donatii in LEI

RO07 RNCB 0481 0583 1728 0002 ~ pe numele Ovidiu Florescu

Ambele conturi au fost deschise la BCR, Sucursala Ion Mihalache

Acest articol a fost publicat în Fără categorie. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s